سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 




تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:38 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر

این مسواک Blizzident نام دارد و برای دسترسی به آن کاربران نخست باید به دندانپزشک مراجعه کنند و از وضعیت دندان‌های خود آگاهی یابند.

سپس یک مدل دیجیتالی سه‌بعدی از این وضعیت بر روی سرور شرکت Blizzident آپلود می‌شود و در آنجا یک قالب پلاستیکی سه‌بعدی از دندان چاپ می‌شود. این قالب دارای تقریبا 400 موی زبر زاویه‌دار به سبک خمیردندان خواهد بود.

قالب مزبور در واقع، مسواک Blizzident بوده و به خریدار ارسال می‌شود.

برای مسواک‌زدن دندان‌ها، کاربر فقط آن را در درون دهان قرار داده و در جهات مختلف حرکت می‌دهد.

چون این مسواک به اندازه دندان‌های کاربر است، شش ثانیه برای رفع تمامی جرم‌های دندان و لثه کافی است.

گفته می‌شود، می‌توان از فناوری ابداعی برای مدت یک سال استفاده کرد و پس از آن کاربران می‌توانند نسخه جدید را داشته باشند یا نسخه قدیمی را برای شرکت بفرستند تا آن را تمیز کند.

بهای نخستین مسواک 299 دلار و واحد جایگزین آن 159 دلار گزارش شده است.




تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:38 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر
مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که به خدا اعتقاد دارند، کمتر از ملحدان داروهای اعتیادآور مصرف می‌کنند.
 در این مطالعه مشخص شد، مردان جوان سوئیسی که به خدا اعتقاد دارند در مقایسه با مردان هم‌سن‌وسالشان که خود را ملحد می‌نامند، کمتر سیگار یا قرص‌های هیجان‌آور مصرف می‌کنند.

نتیجه این پژوهش که بنیاد ملی علوم سوئیس حامی مالی آن بود، نشان می‌دهد اعتقاد مولفه‌ای دفاعی در مقابل رفتارهای اعتیادآور است.

ارقام جدید حاکی از آن است که دین نقش مهمی را در پیشگیری از مصرف مواد مخدر ایفا می‌کند.

در پژوهش جدید که در مرکز سربازگیری ارتش سوئیس انجام شد، گرهارد گمل و همکارانش بین آگوست سال 2010 و نوامبر سال 2011 با تقریبا 20 مرد جوان از پادگان‌های مختلف مصاحبه کردند.

آن‌ها سپس پنج هزار و 387 پرسش‌نامه‌ای را که توسط سربازان کامل شده‌ بودند، ارزیابی کردند.

این دانشمندان، بر اساس پاسخ‌های ارائه‌شده، مردان جوان را به پنج گروه تقسیم کردند: افراد "مذهبی" که به خدا اعتقاد دارند و در مراسم‌ کلیسا شرکت می‌کنند، افراد "معنوی" که به قدرت بالاتری اعتقاد دارند اما هیچ عمل مذهبی انجام نمی‌دهند، افراد "نامطمئن" که نمی‌دانند در مورد خدا باید چه باوری داشته باشند، افراد "اگنوستیکی" که معتقدند هیچ کس نمی‌داند آیا خدایی وجود دارد یا خیر و همچنین اشخاص "ملحدی" که به خدا اعتقاد ندارند.

محققان دریافتند این گروه‌ها به مواد مخدر واکنش‌های متفاوتی نشان می‌دهند.

در میان 543 مرد معتقد به خدا، 30 درصد روزانه سیگار مصرف می کردند و کمتر از یک درصد نیز در یک سال گذشته مواد هیجان‌آور یا کوکائین مصرف کرده بودند.

از میان هزار و 650 نفر ملحد نیز در یک سال گذشته 52 درصد سیگار و شش درصد مواد هیجان‌آور مصرف کرده بودند.

سه گروه دیگر هم در خصوص اعتقادات مذهبی و هم در مورد مصرف مواد اعتیادآور در نقطه میانی قرار داشتند.

این ارقام نشان می‌دهد مطالعات در مورد رفتار اعتیادآور نه تنها باید شامل مولفه‌های خطر بلکه باید شامل مولفه‌های حفاظتی نیز باشد.

نتایح این مطالعه حاکی از آن است که در مورد مصرف مواد اعتیادآور، اعتقاد مولفه‌ای محافظتی است.

در پایان این موضوع که آیا تفاوت بین گروه‌ها را می‌توان به ارزش‌های اخلاقی افراد جوان یا کنترل اجتماعی در محیط‌هایی نسبت داد که در آن زندگی می‌کنند، بدون پاسخ باقی ماند.



تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:36 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر
بهتر است طعم غذاها را کمی تند کرده تا از خواص تند آن‌ها بهره‌مند شویم.
غذاهای تندی که گاهی اشک ما را درمی‌آورند دارای خواص فراوانی هستند که در اینجا به 5 مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم:

پنج خاصیت نهفته در غذاهای تند!


1- سلامت بهتر قلب: فلفل‌های تند از آن جا که اثرات تخریب حاصله از کلسترول بد را در بدن کاهش می‌دهند می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و نیز سکته مغزی را کاهش دهند.
کپسایسین (فلفل قرمز) با التهاب که عامل اصلی بیماری‌های قلبی است، مبارزه می‌کند.

2- کاهش فشارخون: نتایج بررسی ها نشان می دهد، در فلفل، ترکیبی وجود دارد که موجب کاهش فشارخون می‌شود. همچنین در این بررسی مشخص شد که مصرف فلفل، موجب آرامش رگ‌های خونی نیز می‌شود.

3- کاهش وزن فلفل قرمز: مصرف زیاد فلفل می‌تواند منجر به کاهش چربی‌ها و در نتیجه کاهش وزن شود. تحقیقات می‌گوید،‌ فلفل‌ها دارای ماده‌ای به نام کپسایسین هستند که دارای خاصیت گرمازایی بوده و پس از هر وعده غذایی با تولید حرارت، بدن را وادار به سوزاندن کالری‌های بیشتری می‌کند.

4- پیشگیری از سرطان: طی یک بررسی صورت گرفته، مشخص شد که کپسایسین موجود در فلفل‌های تند، قابلیت کشتن برخی از سلول‌های سرطانی را دارند.
علاوه بر آن، فلفل‌های تند، سرماخوردگی‌های معمولی را بهبود بخشیده و از ابتلا به چاقی و همچنین سکته مغزی پیشگیری می‌کنند.

5- آرامش اعصاب: گفته می‌شود غذاهای تند، تولید سرتونین (هورمون‌های احساس خوبی) را افزایش می‌دهند و به این ترتیب عصبانیت و افسردگی را از بدن دور می‌کنند.



تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:36 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر
در اینجا قصد داریم شما را با گیاهی که آرام بخش نشاط آور و ضد افسردگی است آشنا کنیم و دستور نسخه آن را هم در کنار این معرفی به شما آموزش دهیم.
 خیلی از ما بارها درباره معجزه گیاهان و تایید علمی طب سنتی و گیاه درمانی سخن شنیده ایم اما به هزار و یک دلیل از جمله در دسترس نبودن عطاری ها و مراکز خرید داروهای گیاهی اقدام به چنین تجربه ای نکرده ایم.

خیلی از متخصصان داروهای شیمیایی نسبت به طب گیاهی گارد دارند و همین طور برعکس خیلی از کارشناسان گیاه درمانی داروهای شیمیایی را مضر می دانند.

اما واقعیت این است که این دو رشته به نوعی مکمل یکدیگر هستند و در خیلی از موارد به یکدیگر کمک می کنند اما به زغم من هیچ یک بر دیگری ارجحیت ندارد و هر کدام شاخه ای مجزا است. به گواهی تاریخ پدر علم داروسازی، بسیاری از فرمول های شیمیایی از گیاهان الهام گرفته شده است. اینکه طب گیاهی بی ضررترین شاخه و علم پزشکی است بر کسی پوشیده نیست، از سوی دیگر پس از سال ها تجربه به کرات معجزه گیاهان را که بزرگترین هدیه خداوند به ما انسان هاست دیده و لمس کرده ایم.

در اینجا قصد داریم شما را با گیاهی که آرام بخش نشاط آور و ضد افسردگی است آشنا کنیم و دستور نسخه آن را هم در کنار این معرفی به شما آموزش دهیم.

بادرنجبویه


گیاهی از تیره نعناع، دارای گل های سفید رنگ است. بادرنجبویه به صورت بوته های پرپشت، با بلندی چهل تا هشتاد سانتی می روید و در اوایل تابستان گل می دهد. این گیاه در ایران زیاد است و غالباً در کنار دیوارهای قدیمی سواحل جاده ها، وسط داربست های باغات، تاکستان ها و در محل های آبرفتی می روید. بادرنجبویه در درمان و کمک به از بین رفتن افسردگی و اضطراب به شدت کمک می کند و خاصیت آرام بخشی دارد. ضمن اینکه این گیاه در درمان هیجان، سردردهای عصبی آسم، سرفه و کند شدن حافظه به شدت موثر است. در کنار این موارد کمک شایانی به تقویت قلب نیز می کند. بهترین شیوه مصرف این گیاه برای رفع اضطراب و سردردهای عصبی، خوردن جوشانده آن است که برای تهیه آن باید نیم مشت از گیاه خشک شده را در یک لیتر آب بجوشانید و روزانه دو فنجان از آن را میل کنید.

شقایق


شقایق را پرچم سرخ تابستان داغ نامیده اند اما این گیاه از دیرباز تاکنون در ادبیات و شعر سمبل حیات، نشاط و سعادت بوده است. این گیاه نه فقط در گندمزارها، بلکه در زمین های بایر و تمام مزارع نیز می روید. شقایق خواص بیشماری دارد که از جمله آنها می توان به آرام کننده سرفه و تسکین دهنده درد آنژین و برونشیت اشاره کرد. ضمن اینکه به طرز معجزه آسایی آرام بخش و برطرف کننده دردهای عصبی و درمانی عالی برای رفع بی خوابی است.
شما برای استفاده از این گیاه و مصرف دارویی آن جهت آرامش و رفع بی خوابی باید دو گرم از گلبرگ های خشک آن را در یک فنجان آب جوش بریزید و دم کنید، سپس آن را قبل از خواب میل کنید.

بابونه


به واسطه تبلیغات زیادی که درباره آن صورت گرفته، گیاهی نام آشنا در نزد عموم مردم به شمار می رود. این گیاه خاصیت عجیبی در رفع افسردگی دارد. بابونه دو گروهند. یکی بابونه زرد شامل انواعی به نام بابونه کوتول، بابونه دو رگ، بابونه زیبا و بابونه دشتی و دیگری گروه بابونه گاوی که شامل دو نوع بابونه بی بو و بابونه گاوی است. همه آنها نیز به تیره مرکبان تعلق دارند.

این گیاه برای دفع کرم، ناراحتی های معده و روده، ورم پلک ها و کاهش درد قاعدگی به شدت مفید است اما اگر بخواهید از آن برای درمان افسردگی استفاده کنید باید چهار گرم بابونه را با دو گرم گل زیرفون و چهار گرم بهارنارنج مخلوط کرده و در یک لیتر آب دم کنید. سپس این محصول را روزانه دو فنجان میل کنید.

ترشک


این گیاه نشاط آور به تیره گیاهی ریواس تعلق دارد. ترشک را به وسیله طعم ترش آن می توان از گیاهان به آسانی تشخیص داد. این گیاه در کتاب ها و در زبان مردم به نام های گوناگونی همچون ترشه، حماض، خردل ترش، شبدر ترش و غیره معروف است.

ترشک به شدت نشاط آور است و خاصیت ضد تب دارد. این گیاه همچنان اشتهاآور و ملین و تصفیه کننده خون است اما باید در نظر داشت که بیماران رماتیسمی، نقرسی و کسانی که از ناراحتی های کلیه و مثانه رنج می برند نباید آن را مصرف کنند.

ترشک در چمن گاه ها، مزارع باغات و نواحی کوهستانی می روید و به صورت سبزی خوراکی نیز مصرف می شود. برای استفاده از این گیاه بهتر است مشتی از برگ های تازه ترشک را در یک لیتر آب به مدت 10 تا 12 دقیقه بجوشانید و روزانه یک فنجان از آن را میل کنید.



تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:35 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر
شاید تعجب کنید، ولی تحقیقی که این اواخر در بیش از ده هزار دبیرستان انجام شد، نشان داد که در طی ده سال گذشته تعداد نوجوانانی که در طول سال یک یا دو بار به والدین شان دروغ گفته اند، تا ده درصد افزایش یافته است و جالب اینکه قریب به نود درصد این نوجوانان، هنگامی که مشت شان باز می شود و دروغ شان لو می رود، بابت آنکه صداقت نداشته متاسف نمی شوند؛ بلکه آنها از این بابت ناراحت می شوند که نتوانسته اند خوب دروغ بگویند!

دروغگویی در نوجوانان به سه شکل اتفاق می افتد:


1. حذف حقیقت
2. تحریف حقیقت به شکل گفتن نیمی از حقیقت
3. دستکاری کردن حقیقت

چه باید کرد؟


صرف نظر از اینکه نوجوان شما به چه دلیل دروغ می گوید و از کدام یک از شیوه های بالا استفاده می کند، شما در برابر دروغگویی او چاره ای ندارید جز اینکه:

1. ابتدا خوب گوش کنید، سپس واکنش نشان دهید.


تصور کنید با صحنه ای مواجه شده اید که برایتان غیر قابل باور است؛ مثلاً نوجوان تان را در جمع دوستانش، سوار بر یک ماشین می بینید که با سرعت غیر مجاز در حال ویراژ دادن به خیابان است.

به طور حتم این بدین معناست که فرزند شما، در تمام فعالیت های غیر اخلاقی آن گروه (مثلاً سیگار کشیدن) نیز شرکت داشته یا دارد؛ البته باید پذیرفت که اگر در چنین کارهایی شرکت نداشته، حداقل در معرض خطر اقدام به آن قرار گرفته است.

قطعاً حق با شماست، اما تا زمانی که مطلب کاملاً روشن نشده باشد، شما نمی توانید به حقیقت پی ببرید و قضاوت کنید. شما تنها زمانی می توانید حقیقت را کشف کنید که با دقت به سخنان فرزند نوجوان تان گوش دهید. نگران نباشید؛ شما به عنوان یک فرد بالغ و یک والد با تجربه، می توانید حقیقت را به وضوح در بسیاری از نکته ها، حرف ها، باورها و دفاع هایی که نوجوان تان در هنگام صحبت با شما ابراز می کند، پیدا کنید (البته بدون احساساتی شدن و تحقیر آنها). اگر احساس کردید که نوجوان شما برای سرپوش گذاشتن بر روی حقیقت، سکوت کرده است، منتظر نمانید؛ برای آنکه هر چه سریع تر میزان صدمه و آسیب وارده را بررسی کنید، خودتان پیش قدم شوید و پرسش های زیرکانه و دقیقی را در موقعیت های مناسب مطرح کنید. اگر احساس کردید که حقیقت همچنان پنهان مانده، کمی صبر کنید و زمان بدهید تا ببینید چه اتفاقی می افتد (مثلاً یک روز). جالب است بدانید که بهترین پادزهر در برابر طفره رفتن های نوجوانان، صبر است.

2. مُتهم نکنید؛ زیرک باشید و غیر مستقیم عمل کنید.

مهمترین اصل در برخورد با یک نوجوان، حفظ ارتباط با نوجوان است و از آنجا که اتهام بستن (درست یا غلط) یا سختگیری های بی مورد، این ارتباط را قطع می کند، مطلقاً توصیه نمی شود. دقت کنید که تحت هیچ شرایطی پدر و مادر نباید آمرانه و مستبدانه با نوجوان برخورد کنند، زیرا نوجوان در پی فرآیندهای رشد مغزی، هورمونی و روانی، در برابر برخوردهای خشن، آمرانه و مستبدانه، واکنش بسیار سختی نشان می دهد. او برای خود ارزش زیادی قائل است و خود را یک فرد برخوردار از عقل، شعور و قدرت انتخاب می بیند؛ بنابراین بهترین راه حل این است که والدین، قوانین خانواده، اجتماع و عرف را با یکدیگر به بحث بگذارند و بدون آنکه نوجوان را مجبور به پذیرش یا اطاعت کنند، دلایل خود را ارائه دهند و دلایل او را نیز در مورد موضوع مورد بحث، بشنوند. سر تکان دادن های سرسری، نُچ نُچ کردن های عجولانه و دیکته کردن دستورات به نوجوان، بدون در نظر گرفتن حق انتخاب او و شنیدن نظراتش، شروع یک بازی خطرناک است؛ بازی ای که نوجوان علی رغم میل باطنی، صرفاً برای ابراز وجود و اثبات منیت خود به خانواده، آن را در پیش می گیرد؛ بی آنکه به عاقبت آن فکر کند. همواره به خاطر داشته باشید که رعایت احترام، پذیرش عقاید طرفین (در وضع قوانین خشک و مستبدانه و گفتگوی چهره به چهره، همراه با آرامش و به دور از هر گونه توهین، تحقیر و اتهام، تنها چیزی است که می تواند والدین یک نوجوان را در صلح کامل، به نتیجه دلخواه برساند.

3. به عنوان الگو، خودتان همه یک انسان راستگو باشید.


بسیاری از والدین، پیش چشم تیزبین و هوشیار فرزندان شان دروغ می گویند؛ در حالی که مکرراً به آنها هشدار می دهند که دروغ نگویند! خودتان را جای نوجوان تان بگذارید؛ اگر ببینید والدین تان در مورد چیزی به شما اخطار می دهند که خودشان آن را رعایت نمی کنند، چه حالی خواهید داشت؟ شاید برایتان جالب باشد، اما حقیقت این است که نوجوانان، هر سه سبک دروغگویی را از والدین شان می آموزند و در اغلب موارد، از همان شیوه ای برای پنهان کردن حقیقت استفاده می کنند که از بزرگترهایشان آموخته اند.

بنابراین می شود گفت بهترین راه تشویق نوجوانان به راستگویی آن است که خود شما به عنوان والدین، چنان زندگی کنید که هر روز، دروغ گفتن را برای نوجوان تان سخت تر و دشوارتر کنید. برای نیل به این مقصود لازم است خودتان تحت هر شرایطی راستگو باشید؛ بی آنکه برای رسیدن به اهداف تان حقیقت های سرهم بندی شده را به جای واقعیت، بر سر منطق و شعور خانواده تان آوار کنید.



تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:34 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر
ترک معصیت، حاصل نمی شود به طوری که ملکه شخص بشود، مگر با دوام مراقبه و یاد خدا. دیگر توضیح نخواهید و آن که عرض شد، ضبط نمایید و در قلب ثبت کنید. 

 

 راهکاری از آیت الله بهجت(ره) برای ترک گناه از آیت الله العظمی بهجت رحمت الله علیه علت اینکه چرا انسان در راه ترک گناه عاجز و درمانده می شود و از ایشان راهکار خواسته شد.

ایشان در جواب این پرسش فرمودند: « ترک معصیت، حاصل نمی شود به طوری که ملکه شخص بشود، مگر با دوام مراقبه و یاد خدا در هر حال و زمان و مکان و در میان مردم و در خلوت " و لا أقول سبحان الله و الحمد لله، لکنه ذکر الله عند حلاله و حرامه » ...

دیگر توضیح نخواهید و آن که عرض شد، ضبط نمایید و در قلب ثبت کنید، خودش توضیح خود را می دهد.

اگر بگویید چرا خودت عامل نیستی؟! می گویم:«اگر بنا بود که باید بگوییم ما عاملیم به هر چه عالمیم، شاید حاضر به این حضور و بیان نمی شدیم»؛ لکن دستور، بذل نعمت است، شاید به مقصود برساند؛ « ما أخذ الله علی العباد أن یتعلّموا حتی أخذ علی العلماء أن یعلّموا»

 

 



تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:32 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر

 ابوجعفر، محمد بن علی الجواد التقی (به عربی: محمد بن علی الجواد)‏ نهمین امام شیعیان که از وی با عنوان امام محمد تقی یا امام جواد یاد می‌کنند. کنیه‏اش «ابوجعفر» و لقب او «جواد» و «تقی» می‌باشد. وی فرزند علی بن موسی الرضا و سبیکه بوده که در 10 رجب سال 195 هجری در مدینه به دنیا آمد.



شهادت مظلومانه جوانترین شمع هدایت و نهمین بحر کرامت، تسلیت و تعزیت.



شهادت غریبانه ی امام مسموم، جواد مظلوم (ع) بر شما تسلیت باد.



شهادت مظهر جود و سخا و علم و معرفت، امام جواد (ع) تسلیت و تعزیت.



غروب شفقگون نهمین آفتاب ولایت را تسلیت عرض میکنیم.



ای باب الحوائج، یا جواد الائمه! ای بهارِ نُهُم، تو را شهید کردند؛

در حالی که هنوز بیش از 25 گُل در باغِ عمرت شکوفا نشده بود.



ستاره جوان آسمان ولایت، با غروب سرخش، زمین را از داغ فراق پیر خواهد کرد.



سلام بر امام جواد (ع) که 25 سال، خورشید فضیلت را رویاند و شکوفاند و خود،

فروزان تر از خورشید تابید و درخشید.



سلام بر امام جواد (ع) که «جود» قطره ای بود در پیشانی بلندش

و «علم» غنچه ای بود از گلستانِ وجودش و «حلم» گوهری بود از گنجینه فضایلش.



سلام ما به رخ انور امام جواد
درود ما، به تن اطهر امام جواد
غریب بود و غریبانه جان سپرد و نبود
کسى به وادى غم، یاور امام جواد



خورشید سپهر عدل و داد است جواد
سر لوحه دفتر رشاد است جواد
در جود و سخا کسی به پایش نرسد
چون مظهر جود حق جواد است، جواد



ای شیعه بزن ناله و فریاد امشب
از غربت آن غریب کن یاد امشب
مسموم شد از زهر، جواد بن رضا
در حجره ی در بسته ی بغداد امشب



ابن الرضا به حجره غریبانه جان سپرد
او شمع جمع بود و چو پروانه جان سپرد
مسموم شد ز زهر جگر سوز اُمّ فضل
از روی شوق در ره جانانه جان سپرد



گشته عالم غرق ماتم در عزاى جوادالائمه
کرده زهرا ناله بر پا از براى جوادالائمه
یوسف زهرا به سن نوجوانى گشته مسموم
مى‏ دهد جان در میان حجره ‏ى در بسته مظلوم



یا جواد الائمه! ای خورشید عشق
ای مولای جوان من
چه زود غروب کردی!



گشته عالم، غرق ماتم
در عزای جواد الائمه
کرده زهرا ناله برپا
در عزای جواد الائمه
شد ز بیداد، شهر بغداد
کربلای جواد الائمه



امام جواد (ع):
بدان که از دید خداوند پنهان نیستی
پس بنگر که چگونه هستی!



در میان حجره یا رب کیست غوغا میکند
شکوه زیر لب ز بی رحمی دنیا میکند
همسرش از فرط شادی و شعف کف میزند
زین عمل خود را به عالم خوار و رسوا میکند



می زنم امروز در کوی توَلاّیت قدم
تا بگیری دست این افتاده را فردا جواد
در گلستان محمد، نخل سرسبز رضا
میوه قلب علی، ریحانه زهرا جواد



مظلوم تر از جواد، بغداد نداشت
آن مظهر داد، تاب بیداد نداشت
می خواست که فریاد کند تشنه لبم
از سوز عطش، طاقت فریاد نداشت



مظلوم تر از جواد، بغداد نداشت / آن مظهر داد، تاب بیداد نداشت

می خواست که فریاد کند تشنه لبم / از سوز عطش، طاقت فریاد نداشت . . .

شهادت مظلومانه امام جواد (ع) تسلیت



می زنم امروز در کوی توَلاّیت قدم / تا بگیری دست این افتاده را فردا جواد

در گلستان محمد، نخل سرسبز رضا / میوه قلب علی، ریحانه زهرا جواد . . .



امام جواد علیه‌السلام:

تا هنگامی که سپاسگذاری بندگان ادامه دارد نعمتهای خداوند قطع نمی‌شود . . .



شهادت مظهر جود و سخا و علم و معرفت

امام جواد علیه السلام تسلیت و تعزیت . . .

التماس دعا



آنکه عمری داغ زهرا زد شرر برپیکرش / ریخت از روز ازل باران ماتم بر سرش

نخل امید رضا بود و به باغ احمدی / دست ظلمی زد شراره بر همه برگ و برش . . .



در میان حجره یا رب کیست غوغا میکند / شکوه زیر لب ز بی رحمی دنیا میکند

همسرش از فرط شادی و شعف کف میزند / زین عمل خود را به عالم خوار و رسوا میکند



دانه های بی تقصیر انگور

از مسیر انگشتها تا کامت، هزار بار زنده شدند و مردند

درحالی‌که شیطان در گرد دختر مأمون پرسه میزد . . .



گشته عالم، غرق ماتم

در عزای جواد الائمه

کرده زهرا ناله برپا

در عزای جواد الائمه

شد ز بیداد، شهر بغداد

کربلای جواد الائمه



گشته عالم غرق ماتم در عزاى جوادالائمه

کرده زهرا ناله بر پا از براى جوادالائمه

یوسف زهرا به سن نوجوانى گشته مسموم

مى‏ دهد جان در میان حجره ‏ى در بسته مظلوم . . .



ابن الرضا به حجره غریبانه جان سپرد

او شمع جمع بود و چو پروانه جان سپرد

مسموم شد ز زهر جگر سوز اُمّ فضل

از روی شوق در ره جانانه جان سپرد . . .



خورشید سپهر عدل و داد است جواد

سر لوحه دفتر رشاد است جواد

در جود و سخا کسی به پایش نرسد

چون مظهر جود حق جواد است، جواد



سلام ما به رخ انور امام جواد

درود ما، به تن اطهر امام جواد

غریب بود و غریبانه جان سپرد و نبود

کسى به وادى غم، یاور امام جواد



سلام بر امام جواد (ع) که «جود» قطره ای بود در پیشانی بلندش

و «علم» غنچه ای بود از گلستانِ وجودش و «حلم» گوهری بود از گنجینه فضایلش . .




تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:31 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر

دکتر منصور فرهادی فیزیکدان جوان اهل رودان و عضو شورای عالی هرمزگان در گفت‌وگویی از چالش‌ها و راهکارها برای توسعه و تقویت امور شهری و شهرداری‌ها سخن گفت.

 

13920713000849_PhotoA

به گزارش کانون وبلاگ نویسان استان هرمزگان رودان، این شهرستان یکی از بخش‌های مهم هرمزگان به مرکزیت شهری با همین نام است که در حوزه نیروی انسانی و سایر حوزه‌ها قابلیت‌های مهمی دارد.

در همین راستا به سراغ دکتر منصور فرهادی عضو جوان شورای شهر رودان و عضو شورای عالی هرمزگان رفته‌ایم و نظرات کلی وی را پیرامون مسائل مختلف جویا شده‌ایم.

کانون وبلاگ نویسان : ضمن عرض تبریک برای انتخاب جنابعالی به عنوان عضو شورای عالی استان لطفاً از خودتان بیشتر بگویید.

فرهادی: من متولد اول مهرماه 1362 و تحصیلاتم در حوزه فیزیک هسته‌ای است که تاکنون موفق به ارائه بیش از 15 مقاله علمی در مجلات و کنفرانس‌های داخل و خارج کشور شده‌ام. تاکنون یک کتاب تالیف و دو کتاب دیگر نیز در دست تالیف دارم.

بنا بر اهمیت پیشرفت استان هرمزگان و احساس مسئولیت بنده در انتخابات خرداد 92 کاندیدای شورای شهر رودان شدم که با لطف خداوند و نظر مثبت مردم موفق به کسب بالاترین رای شدم.

تقریباً با 6 هزار رای وارد شورای شهر شدم که در آنجا نیز با نظر مثبت همکارانم به عنوان عضو شورای شهرستان برگزیده شدم و در جلسه شورای شهرستان که چند روز قبل برگزار شد به عنوان نماینده شهرستان رودان در شورای عالی استان هرمزگان انتخاب شدم و هم اکنون در کسوت عضو شورای استان مشغول به خدمت رسانی به مردم استان هستم.

کانون وبلاگ نویسان: چه عواملی باعث شد که به عرصه شورای شهر ورود کنید؟

فرهادی: قطعاً انسان عاقل و عالم برای هر عملی از قبل برنامه‌ریزی دارد، بنده نیز با توجه به توانمندی‌های که در وجود خودم مشاهده می‌کردم و دانشی که از حوزه مدیریتی شهر داشتم و تعامل خوبی که در این سال‌ها با مجموعه استان و وزارت‌خانه‌ها داشتم و همچنین ناکارآمدی‌هایی که گاهاً در مدیریت شهری در جنوب کشور مشاهده می‌شد تصمیم به ورود به عرصه انتخابات گرفتم.

کانون وبلاگ نویسان: موفقیت در کسب آرای مردم و آرای اعضای شورای شهر و اعضای شورای شهرستان جهت ورود به استان را مدیون چه عواملی هستید؟

فرهادی: حقیقتا اعتقاد بنده این است که اگر انسان ملاک و معیار زندگی خود را خداوند قرار دهد خیلی از مسائل حل و فصل می‌شود و اگر هم حل نشود حکمتی در آن وجود داشته است.

من در تبلیغات انتخاباتی همواره صراحتاً از هدفم برای مردم صحبت کردم همواره از شفافیت، صداقت و خدمت رسانی حرف زدم و این برای مردم قابل قبول واقع شد. همواره به مردم اذعان داشتم که در انتخابات دو نکته مهم را مدنظر داشته باشند، یک سوابق افراد و دیگری برنامه افراد که به لطف خدا در هر دو بخش تیم ما کارآمد عمل کرد و موفقیت چشمگیری حاصل شد.

کانون وبلاگ نویسان: مهمترین برنامه‌های پبش روی جنابعالی در شورای شهر و استان چیست؟

فرهادی: برای اینکه شهر و استانی آباد داشته باشیم و عملاً مدیریت موفقی داشته باشیم اولاً باید منابع انسانی و امکانات به صورت صحیح برنامه‌ریزی شوند، ثانیاً منابع مالی مورد نیاز تامین شوند.

غالباً برای بخش اول گروه‌های مدیریتی جوان تلاش فراوانی را صورت می‌دهند اما در تامین اعتبارات با مشکل مواجه می‌شوند، شما تصور بفرمایید یک سری منابع انسانی و امکانات در اختیار داشته باشید بدون داشتن اعتبارات لازم عملاً هیچ بازدهی نخواهید داشت.

من در ابتدای امر توجه ویژه‌ای به درآمد‌زایی پایدار برای شهرداری دارم زیرا هم اکنون حدود 70 درصد از شهرداری‌های سراسر کشور با مشکلات عدیده مالی روبرو هستند. هم اکنون ما در حال تدوین برنامه‌هایی هستیم که بتوانیم در 6 ماهه نخست طرح‌های مالی زود بازده را پیاده‌سازی کنیم و در ادامه طرح‌هایی را به مرحله اجرا در بیاوریم که درآمد کافی برای اجرای پروژه‌های عمرانی در اختیار شهرداری‌ها قرار دهد.

یکی دیگر از نکاتی که مدنظر می‌باشد این است که شورای شهر و استان باید به جایگاه واقعی خود بازگردند یعنی به عنوان یک پارلمان شهری یا استانی در نگاه سایر مدیران استان دیده شود و این به تعامل هر چه بهتر سایر نهادها با شورای استان کمک بسزایی می‌کند. طبق ماده 71 قانون شوراها شورا می‌تواند در همه حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و سایر موارد ورود کند و تلاش ما نیز بر این است که این مقوله برای مسئولان شهرستانی و استانی جا بیفتد تا شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر شوراهای استان باشیم.

کانون وبلاگ نویسان: دیدگاه شما درباره تعامل و همکاری با شوراهای شهر و روستاها چیست؟

فرهادی: همان‌گونه که در صحبت‌های قبلی اشاره کردم شوراها پارلمان محلی هستند، زمانی تصمیمات خوبی برای استان گرفته می‌شود که تعامل سازنده‌ای بین همه شوراهای استان وجود داشته باشد.

یکی از پیشنهاداتی که مطرح کرده‌ام بازدید دوره‌ای شوراهای شهرهای مختلف استان از سایر شهرستان‌های استان است. این امر می‌تواند در ایده‌دهی یا ایده‌گیری بسیار مفید واقع شود و زمینه رشد هر چه بیشتر استان را فراهم می‌کند.

کانون وبلاگ نویسان: نظر شما درباره شهرداری و شهردار چیست؟

فرهادی: یکی از معضلاتی که شورای شهر در دوره اول تا سوم با آن درگیر بود نگاه مردم و مسئولان به شورای شهر بوده است.

در جامعه ما شورای شهر عملاً به شورای شهرداری تبدیل شده است این یعنی تنزل جایگاه شورای شهر.

شورای شهر مغز متفکر برنامه‌ریزی در شهرستان و استان است و نباید این دید به وجود آید که فقط در حوزه‌های شهرداری مسئولیت دارد.

این یک آسیب بزرگ برای شورای شهر و شورای استان به شمار می‌رود و تلاش‌مان در شورای رودان بر این است که شورای استان را به جایگاه قانونی خود بازگردانیم تا از حداکثر اختیارات قانونی خود برای آبادانی استان در تمامی حوزه‌ها بهره گیرد و در واقع می‌خواهیم مصداق این حدیث شریف باشیم که (شرف‌ المکان بالمکین) یعنی ارزش هر مکانی به کسانی است که در آنجا ساکن هستند امید است بتوانیم با کمک سایر همکاران در ارتقای جایگاه شورای استان به یک پارلمان استانی موفق باشیم.

کانون وبلاگ نویسان: نظر شما در مورد جدا شدن بخشی از استان هرمزگان و الحاق به استان فارس که بحث داغ روز نیز هست، چیست؟

فرهادی: همین جا و در خبرگزاری فارس اعلام می‌کنم که حاضرم نخستین امضاکننده طومار مردمی برای باز پس‌گیری بخشی از خاک استان هرمزگان باشم و قطعاً این مسئله ناشی از کوتاهی بخشی از مدیریت استان است.

کانون وبلاگ نویسان: … و سخن پایانی!

فرهادی: جا دارد که از خبرگزاری فارس عزیز تشکر کنم و دست تمامی کسانی که سبب موفقیت‌های من در زندگی‌ام شده‌اند را صمیمانه می‌بوسم.




تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:23 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر


خلاصه : سیگار یکی از ابزارهایی است که شخص با مصرف آن دچار انواع بیماریها ، سرطانها و در نتیجه مرگ تدریجی میشود در این مقاله با مضرات و عواقب مصرف سیگار آشنا خواهید شد طبق تحقیقات سازمان جهانی بهداشت در هر ‌8 ثانیه یک نفر در دنیا به علت استعمال دخانیات جان خود را از دست می‌دهد.

سیگار کشیدن،مضرات و عواقب سیگار

نتایج تحقیقات حاکی از آن است چنانچه افراد در سنین نوجوانی شروع به کشیدن سیگار کنند (بیش از ‌70 درصد موارد سیگاری شدن در این مرحله اتفاق می‌افتد) و مدت ‌20 سال یا بیشتر به این عمل ادامه بدهند بین ‌20 تا ‌25 سال زودتر از افرادی که به هیچ‌وجه در زندگی سیگار نکشیده‌اند، خواهند مرد. 
تنها سرطان ریه یا بیماریهای قلبی پیامدهای استعمال دخانیات نیست بلکه مجموعه‌ای از مسایل و مشکلات بهداشتی در ارتباط با مصرف مواد دخانی وجود دارد که می‌تواند به لحاظ شرایط جسمانی و مقاومت ایمنی در افراد سیگاری بروز می‌کند، که برخی از آنها عبارتند از:

‌1- از دست دادن موها 
با تضعیف سیستم ایمنی افراد سیگاری در اثر مصرف مواد دخانی، بدن این افراد مستعد ابتلا به انواع بیماریها از جمله «لوپوس اریتماتوز» می‌شود که این بیماری می‌تواند عامل از دست دادن موها، ایجاد زخم‌ در دهان، جوش‌های پوست روی صورت، سر و دست‌ها شود. 

‌2 - آب مروارید (کاتاراکت) 
افراد سیگاری ‌40 درصد بیش از افراد دیگر در معرض ابتلا به آب مروارید، کدر شدن عدسی چشم و ممانعت از عبور نور و در نهایت نابینایی هستند. 

‌3 - چین و چروک 
استعمال دخانیات باعث از بین بردن پروتئین‌های انعطاف دهنده پوست می‌شود؛ همچنین باعث تحلیل بردن ویتامین A و محدود کردن جریان خون در عروق پوست می‌گردد. 
پوست افراد سیگاری خشک و دارای خطوط و چین خوردگی‌های ریزی در اطراف لبها و چشمهاست. 

‌4 - ضایعات شنوایی 
افراد سیگاری ‌3 برابر بیش از افراد غیر سیگاری به عفونت گوش میانی دچار می‌شوند. 

‌5 - سرطان پوست 
افراد سیگاری ‌2 برابر بیشتر از افراد غیر سیگاری در معرض خطر ابتلا به نوعی سرطان پوست (پوسته پوسته شدن، برجستگی روی پوست) قرار دارند 

‌6 - فساد دندانها 
افراد سیگاری ‌5/1 مرتبه بیشتر از افراد غیر سیگاری در معرض خطر از دست دادن زودرس دندانها هستند. 

‌7 - پوکی استخوان 
منواکسید کربن یکی از اصلی‌ترین گازهای سمی در خروجی اگزوز اتومبیل و دود سیگار است، میل ترکیبی این گاز با خون بسیار بالاتر از اکسیژن است. این گاز باعث کاهش قدرت عمل اکسیژن در خون افراد سیگاری حرفه‌ای تا ‌15 درصد می‌شود. 
استخوان‌های افراد سیگاری تراکم خود را از دست داده و به راحتی شکسته می‌شود همینطور زمان التیام یافتن و جوش خوردن آنها پس از شکستگی تا ‌80 درصد افزایش پیدا می‌کند. 

‌8 - بیماریهای قلبی 
بیماریهای قلبی ـ عروقی ناشی از استعمال دخانیات بیش از ‌600 هزار نفر را در سال در کشورهای توسعه یافته از بین می‌رود استعمال دخانیات باعث افزایش ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا و گرفتگی عروق و نهایتا ایجاد حمله قلبی و سکته می‌شود. 

‌9 - زخم معده 
استعمال دخانیات مقاومت معده را در برابر باکتریها پایین می‌آورد؛ همچنین باعث تضعیف معده در خنثی سازی اسید معده و مقاومت در برابر آن بعد از غذا خوردن و بر جای ماندن باقیمانده اسید در معده و در نتیجه تخریب دیواره آن می‌شود. 
زخم معده افراد سیگاری به سختی درمان می‌شود و احتمالی بهبودی آن تا زمانی که فرد سیگاری اکثرا اندک است. 

‌10- تغییر رنگ انگشتان 
قطران موجود در دود سیگار در اثر استعمال مستمر دخانیات روی انگشتان و ناخنها جمع شده و باعث تغییر رنگ آنها به قهوه‌ای مایل به زرد می‌شود. 

‌11 - سرطان رحم و سقط جنین 
استعمال دخانیات در دوران بارداری می‌تواند باعث افزایش خطر زایمان نوزاد با وزن کم و بروز مسایل بهداشتی در آینده شود. سقط جنین در مادران سیگاری ‌2 تا ‌3 برابر بیشتر است 

‌12 - تغییر شکل دادن سلولهای جنسی در مردان 
استعمال دخانیات باعث کاهش تعداد اسپرم و کاهش جریان خون در آلت تناسلی مردان و ناتوانی جنسی در این افراد می‌شود. ناباروری جنسی در مردان سیگاری نیز متداول‌تر از افراد غیر سیگاری است. 
‌13 - سرطان 
بیش از ‌40 عنصر سرطانزا در دود سیگار وجود دارد احتمال سرطان ریه ‌22 مرتبه بیشتر از افراد غیر سیگاری است.
طبق تحقیقات بی شماری که انجام شده است در صورت ادامه استعمال دخانیات توسط افراد سیگاری، احتمال مبتلا شدن آنها به انواع سرطان‌های دیگر از قبیل زبان، دهان، غدد، بزاق و حلق (‌6 تا ‌27 برابر)، سرطان بینی (‌2 مرتبه بیشتر)، گلو (‌12 مرتبه)، مری (‌8 تا ‌10 برابر)، حنجره (‌10 تا ‌18 برابر)، معده (‌2 تا ‌3 برابر)، کلیه (‌5 برابر)، آلت تناسلی مرد (‌2 تا ‌3 برابر)، لوزالمعده (‌2 تا ‌5 برابر) مقعد (‌5 تا ‌6 مرتبه) وجود دارد.




تاریخ : چهارشنبه 92/7/10 | 5:10 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر

  • پست بای
  • کوفه
  • کارت شارژ همراه اول