سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دکتر منصور فرهادی فیزیکدان جوان اهل رودان و عضو شورای عالی هرمزگان در گفت‌وگویی از چالش‌ها و راهکارها برای توسعه و تقویت امور شهری و شهرداری‌ها سخن گفت.

 

13920713000849_PhotoA

به گزارش کانون وبلاگ نویسان استان هرمزگان رودان، این شهرستان یکی از بخش‌های مهم هرمزگان به مرکزیت شهری با همین نام است که در حوزه نیروی انسانی و سایر حوزه‌ها قابلیت‌های مهمی دارد.

در همین راستا به سراغ دکتر منصور فرهادی عضو جوان شورای شهر رودان و عضو شورای عالی هرمزگان رفته‌ایم و نظرات کلی وی را پیرامون مسائل مختلف جویا شده‌ایم.

کانون وبلاگ نویسان : ضمن عرض تبریک برای انتخاب جنابعالی به عنوان عضو شورای عالی استان لطفاً از خودتان بیشتر بگویید.

فرهادی: من متولد اول مهرماه 1362 و تحصیلاتم در حوزه فیزیک هسته‌ای است که تاکنون موفق به ارائه بیش از 15 مقاله علمی در مجلات و کنفرانس‌های داخل و خارج کشور شده‌ام. تاکنون یک کتاب تالیف و دو کتاب دیگر نیز در دست تالیف دارم.

بنا بر اهمیت پیشرفت استان هرمزگان و احساس مسئولیت بنده در انتخابات خرداد 92 کاندیدای شورای شهر رودان شدم که با لطف خداوند و نظر مثبت مردم موفق به کسب بالاترین رای شدم.

تقریباً با 6 هزار رای وارد شورای شهر شدم که در آنجا نیز با نظر مثبت همکارانم به عنوان عضو شورای شهرستان برگزیده شدم و در جلسه شورای شهرستان که چند روز قبل برگزار شد به عنوان نماینده شهرستان رودان در شورای عالی استان هرمزگان انتخاب شدم و هم اکنون در کسوت عضو شورای استان مشغول به خدمت رسانی به مردم استان هستم.

کانون وبلاگ نویسان: چه عواملی باعث شد که به عرصه شورای شهر ورود کنید؟

فرهادی: قطعاً انسان عاقل و عالم برای هر عملی از قبل برنامه‌ریزی دارد، بنده نیز با توجه به توانمندی‌های که در وجود خودم مشاهده می‌کردم و دانشی که از حوزه مدیریتی شهر داشتم و تعامل خوبی که در این سال‌ها با مجموعه استان و وزارت‌خانه‌ها داشتم و همچنین ناکارآمدی‌هایی که گاهاً در مدیریت شهری در جنوب کشور مشاهده می‌شد تصمیم به ورود به عرصه انتخابات گرفتم.

کانون وبلاگ نویسان: موفقیت در کسب آرای مردم و آرای اعضای شورای شهر و اعضای شورای شهرستان جهت ورود به استان را مدیون چه عواملی هستید؟

فرهادی: حقیقتا اعتقاد بنده این است که اگر انسان ملاک و معیار زندگی خود را خداوند قرار دهد خیلی از مسائل حل و فصل می‌شود و اگر هم حل نشود حکمتی در آن وجود داشته است.

من در تبلیغات انتخاباتی همواره صراحتاً از هدفم برای مردم صحبت کردم همواره از شفافیت، صداقت و خدمت رسانی حرف زدم و این برای مردم قابل قبول واقع شد. همواره به مردم اذعان داشتم که در انتخابات دو نکته مهم را مدنظر داشته باشند، یک سوابق افراد و دیگری برنامه افراد که به لطف خدا در هر دو بخش تیم ما کارآمد عمل کرد و موفقیت چشمگیری حاصل شد.

کانون وبلاگ نویسان: مهمترین برنامه‌های پبش روی جنابعالی در شورای شهر و استان چیست؟

فرهادی: برای اینکه شهر و استانی آباد داشته باشیم و عملاً مدیریت موفقی داشته باشیم اولاً باید منابع انسانی و امکانات به صورت صحیح برنامه‌ریزی شوند، ثانیاً منابع مالی مورد نیاز تامین شوند.

غالباً برای بخش اول گروه‌های مدیریتی جوان تلاش فراوانی را صورت می‌دهند اما در تامین اعتبارات با مشکل مواجه می‌شوند، شما تصور بفرمایید یک سری منابع انسانی و امکانات در اختیار داشته باشید بدون داشتن اعتبارات لازم عملاً هیچ بازدهی نخواهید داشت.

من در ابتدای امر توجه ویژه‌ای به درآمد‌زایی پایدار برای شهرداری دارم زیرا هم اکنون حدود 70 درصد از شهرداری‌های سراسر کشور با مشکلات عدیده مالی روبرو هستند. هم اکنون ما در حال تدوین برنامه‌هایی هستیم که بتوانیم در 6 ماهه نخست طرح‌های مالی زود بازده را پیاده‌سازی کنیم و در ادامه طرح‌هایی را به مرحله اجرا در بیاوریم که درآمد کافی برای اجرای پروژه‌های عمرانی در اختیار شهرداری‌ها قرار دهد.

یکی دیگر از نکاتی که مدنظر می‌باشد این است که شورای شهر و استان باید به جایگاه واقعی خود بازگردند یعنی به عنوان یک پارلمان شهری یا استانی در نگاه سایر مدیران استان دیده شود و این به تعامل هر چه بهتر سایر نهادها با شورای استان کمک بسزایی می‌کند. طبق ماده 71 قانون شوراها شورا می‌تواند در همه حوزه‌های آموزشی، بهداشتی، امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و سایر موارد ورود کند و تلاش ما نیز بر این است که این مقوله برای مسئولان شهرستانی و استانی جا بیفتد تا شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر شوراهای استان باشیم.

کانون وبلاگ نویسان: دیدگاه شما درباره تعامل و همکاری با شوراهای شهر و روستاها چیست؟

فرهادی: همان‌گونه که در صحبت‌های قبلی اشاره کردم شوراها پارلمان محلی هستند، زمانی تصمیمات خوبی برای استان گرفته می‌شود که تعامل سازنده‌ای بین همه شوراهای استان وجود داشته باشد.

یکی از پیشنهاداتی که مطرح کرده‌ام بازدید دوره‌ای شوراهای شهرهای مختلف استان از سایر شهرستان‌های استان است. این امر می‌تواند در ایده‌دهی یا ایده‌گیری بسیار مفید واقع شود و زمینه رشد هر چه بیشتر استان را فراهم می‌کند.

کانون وبلاگ نویسان: نظر شما درباره شهرداری و شهردار چیست؟

فرهادی: یکی از معضلاتی که شورای شهر در دوره اول تا سوم با آن درگیر بود نگاه مردم و مسئولان به شورای شهر بوده است.

در جامعه ما شورای شهر عملاً به شورای شهرداری تبدیل شده است این یعنی تنزل جایگاه شورای شهر.

شورای شهر مغز متفکر برنامه‌ریزی در شهرستان و استان است و نباید این دید به وجود آید که فقط در حوزه‌های شهرداری مسئولیت دارد.

این یک آسیب بزرگ برای شورای شهر و شورای استان به شمار می‌رود و تلاش‌مان در شورای رودان بر این است که شورای استان را به جایگاه قانونی خود بازگردانیم تا از حداکثر اختیارات قانونی خود برای آبادانی استان در تمامی حوزه‌ها بهره گیرد و در واقع می‌خواهیم مصداق این حدیث شریف باشیم که (شرف‌ المکان بالمکین) یعنی ارزش هر مکانی به کسانی است که در آنجا ساکن هستند امید است بتوانیم با کمک سایر همکاران در ارتقای جایگاه شورای استان به یک پارلمان استانی موفق باشیم.

کانون وبلاگ نویسان: نظر شما در مورد جدا شدن بخشی از استان هرمزگان و الحاق به استان فارس که بحث داغ روز نیز هست، چیست؟

فرهادی: همین جا و در خبرگزاری فارس اعلام می‌کنم که حاضرم نخستین امضاکننده طومار مردمی برای باز پس‌گیری بخشی از خاک استان هرمزگان باشم و قطعاً این مسئله ناشی از کوتاهی بخشی از مدیریت استان است.

کانون وبلاگ نویسان: … و سخن پایانی!

فرهادی: جا دارد که از خبرگزاری فارس عزیز تشکر کنم و دست تمامی کسانی که سبب موفقیت‌های من در زندگی‌ام شده‌اند را صمیمانه می‌بوسم.




تاریخ : یکشنبه 92/7/14 | 2:23 عصر | نویسنده : ناهید یوسفی | نظر

  • پست بای
  • کوفه
  • کارت شارژ همراه اول